Mosac.eu overgenomen  28.07.2020

 

Het Zwolse Motorprofessional nam afgelopen juli website Mosac.eu over. Een mooie aanvulling op het bestaande aanbod van de rijschool, die veiligheid voorop stelt. Motorprofessional wil met Mosac.eu motorrijders een platform bieden om hun kennis en inzicht op het gebied van veilig motorrijden te verbreden.

 

Over Motorprofessional

Motorprofessional geeft trainingen voor de beginnende, ervaren en gevorderde motorrijder. Instructeur Laurens Wisselink is een enthousiaste en zelf zeer ervaren motorrijder. Hij ziet de motor niet alleen als vervoersmiddel, maar vooral als hobby. Veiligheid, kennis en inzicht zijn voor hem belangrijke voorwaarden om volop te kunnen genieten van je rit.

 

Aanvulling aanbod
otorprofessional breidt zijn kennis graag uit met de waardevolle informatie op Mosac.eu. De kennisbank bevat gegevens en inzichten op het gebied van veilig motorrijden. Hiermee biedt Motorprofessional zijn leerlingen en andere motorrijders een platform om meer te weten te komen over het belang van veilig motorrijden. Die kennis en inzichten brengt Laurens zijn leerlingen graag bij, want met deze informatie op zak kunnen zij in de toekomst nog beter anticiperen gevaarlijke verkeerssituaties. Wil je meer weten over Motorprofessional? Neem een kijkje op www.motorprofessional.nl.

Update website

31 mei 2016

Nieuw: het rapport van het diepteonderzoek van Julie Brown naar ongevallen met motorfietsen is uit, zie 2.1.11. Julie Brown In-depth crash study

13 januari 2015

Nieuw: Diepteonderzoek door Penumaka naar menselijke fouten bij ongevallen tussen auto's en motorfietsen.

22 april 2014

Nieuw: 2.3.10. Elaine Hardy, Northern Ireland Motorcycle Fatality Report 2012, Indepth Study of 39 Motorcycle Collisions In Northern Ireland

4 maart 2014

Nog een nieuw diepteonderzoek naar motorongevallen in Australië: 2.1.12. Monash Universiteit.

4 maart 2014

Nieuw diepteonderzoek in Australië: 2.1.11. Julie Brown van NeuRA.